Ki vagyok?

Hello, örülök, hogy itt vagy az oldalamon! Stenczel Tamás vagyok, de a barátaim, ismerőseim röviden csak Stencinek szólítanak. A gyönyörű Párizstól 1498 km-re, Magyarországon, a Balaton mellett egy napsütötte kisvárosban élek, Siófokon.
Katt ide, Nézd meg!

Arculattervezőként, reklámgrafikusként dolgozom és imádok alkotni. Amióta csak az eszemet tudom szeretek ezzel foglalkozni, hivatalosan immár, több mint 12 éve. Számomra nincs lehetetlen! Egy jó, kreatív design megalkotásához szükség van szabad alkotói légkörre, többek között ezért is hoztam létre a saját stúdiómat, Stencidesign néven.

Egy jó design megragadja a figyelmet, szemet gyönyörködtet. Egy jó design segít eladni egy szolgáltatást, terméket. Én ebben hiszek!A munkáim mellett mindig fontos szerepet tölt be az életemben a családom, sok időt töltünk együtt, kirándulunk, rengeteget nevetünk, törekszünk a harmóniára. Ez a pozitív életenergia táplálja a kreatívitás-forrásomat, amely visszatükröződik az eddig elkészített munkáimban is. Hiszem, hogy egy jó design örömöt is adhat az embereknek, akár ha csak egy pillanatra is, de kiszakítja őket a szürke hétköznapok világából.

Ha felcsigáztalak, gyere és nézd meg a
Portfóliómat, vagy a referencia munkáimat!